Krassen verwijderen

Het herstelen van krassen is een cosmetische herstelling. De te herstellen plaats word niet gespoten maar de kras word gevuld met speciale lak in de kleur van het koetswerk. Hier mee is een dusdanig goed resultaat te behalen dat de klant deze beschadiging niet meer terug vind, en de herstelling is in vergelijking met een traditionele herstelling veel goedkoper en kan zeer snel uitgevoerd worden.

De beschadigde plek wordt na het polijsten netjes met speciale lak ingevuld zodat het aangezicht van uw auto er weer goed uitziet. Door het professioneel mengen van kleuren kunnen wij nagenoeg alle kleurvarianten maken waardoor de steenslag optisch nauwelijks nog zichtbaar is, zonder dat de auto naar de spuiterij moet.

Echter, hoe dieper de kras, hoe moeilijker het is een optisch mooi resultaat te krijgen. Er is namelijk geen sprake van reparatie zoals dat door een spuiterij gebeurt, maar van het optisch herstellen.

Maar het ziet er altijd netter uit dan dat u rijdt met krassen in uw lak. Zeker de moeite waard dus om bij ons te informeren of deze techniek ook voor uw auto toepasbaar is.

Krassen verwijderen 1   Krassen verwijderen 2